sobota 18. dubna 2015

Z domácího úkolu se zrodila spousta stigových reportáží ze zahraničí

Na facebookovou výzvu k přihlášení "zahraničních reportérů" jsem tento týden jako odpověď obdržel odkaz na web Tomáše Kahouna mladšího. To, co jsem po načtení stránky uviděl, mě opravdu překvapilo: od ledna roku 2014 jsou zde popsány všechny světové turnaje. Nechybí ani sekce o historii a odkazy na výsledky předchozích ročníků. Spousta mravenčí práce a hlavně zápalu je vidět na každém kroku, a to autor skromně tvrdí, že čeština není jeho silnou stránkou.

Stránky vznikly úplně "náhodou" jako součást školní výuky informatiky, ale Tomáš je nepřestal aktualizovat ani poté, co jejich původní funkce úspěšně splnila svůj účel. Díky tomu teď můžeme sledovat vše o zahraničních turnajích nejenom na oficiálním anglickém webu ITHF, ale i v českých reportážích, které Tomáš dává na web prakticky ihned při sledování živých výsledků a webového streamu.

Věděli jste o Tomášově webu, nebo vás jeho existence překvapila jako mě? Znáte jiný web o stolním hokeji, který naprosto uniká pozornosti našich hráčů? Napadá vás, jak Stigu lépe propagovat? Tak nám dejte vědět v komentářích, ať se dobré věci neztratí ve virtuálním moři... 



Žádné komentáře:

Okomentovat